Karst van der Laan (Eigenaar/Instructeur)

Karst reed bij diverse handelsstallen en bracht verschillende paarden uit op (internationale) springwedstrijden.
Karst zegt: ’Het werken met paarden en het lesgeven is mijn passie. Paarden zijn hele eerlijke dieren. Ze geven een goede weerspiegeling van de manier waarop je met ze omgaat.’
Daarnaast zal je Karst veel bezig zien met de padel. Hij doet ook zelf regelmatig mee met de competities!

Vincent van der Laan (Eigenaar)

‘Ik zorg voor de inkoop van stro en voer en ben veel bezig met het onderhoud van de manege en de machines. Ik vind het contact met onze klanten het leukste wat er is. Het is leuk om te proberen alles zo goed mogelijk naar hun zin te maken en eventuele problemen op te lossen.’
Ondertussen is Vincent druk met het bedrijf Huur-Simpel gevestigd op Nikkelstraat 18 te Lelystad.

Mariska Hagedorn (Bedrijfsleider Manege, Instructrice, Activiteiten coördinator)

Mariska is al bij ons sinds 2008. Ze is onze kleinste medewerkster, maar is het beste te verstaan! Vaak leest ze dus ook bij wedstrijden voor.
Je ziet (en hoort) Mariska overal op de manege; naast het geven van veel lessen doet zij vaak ook de opbouw van paarden die een blessure hadden, doet ze veel stalwerk en zien we haar regelmatig de paarden scheren en verder toiletteren.

Astrid Zandvliet (Activiteiten coördinator)

Als je iets wilt weten over wedstrijden, ponykampen of andere activiteiten moet je bij Astrid terecht! Zij zorgt er voor dat iedereen zich kan aanmelden, dat er startlijsten komen en dat er voor iedereen een wedstrijd of evenement is om aan mee te doen!
Ook zie je Astrid regelmatig theorie geven aan niveau 1. Zij weet ook heeeel veel feitjes over niet alleen onze paarden en ponies, maar ook over het paardenras in het algemeen. Kijk maar eens of jij een vraag kan stellen waar zij het antwoord niet op weet!

Nancy Mac-Intosh (Instructrice)

Nancy is onze instructrice die ondertussen bij ons al het langste les geeft. Ze heeft dan ook al heel veel mee gemaakt en kan je over van alles vertellen! Je kan dan ook met al je vragen naar haar toe, ze geeft je graag antwoord. Zij geeft les aan alles en iedereen; guppen, jeugd maar de meeste volwassenen groepen krijgen toch ook van Nancy les.

Stephanie de Veen (Instructrice)

Ook Stephanie werkt al weer best wat jaren bij ons!
Zij heeft vroeger samen met haar moeder bij ons in de groepslessen gereden en wilde op een gegeven moment wel lessen komen geven bij ons. Hier zijn wij nog steeds erg blij mee!
Stephanie rijdt meerdere dagen in de week op Emira, waar ze ook regelmatig een wedstrijd mee start.

Kirsten Heyligers (Instructrice, Administratief medewerker, Activiteiten coördinator )

Sommige herkennen Kirsten misschien van een paar jaar terug toen ze al bij ons lesgaf, maar sinds januari 2024 is zij weer terug!
Kirsten geeft een paar lessen, doet mails beantwoorden en andere administratieve taken, en je komt haar ook nog wel eens tegen achter de bar.

Camilla de Vries (Instructrice)

Camilla kom je vaak op stal tegen waar zij vaak de paarden voert gevolgd door haar hond die gezellig met haar mee komt! Ook geeft Camilla wat lessen en zie je haar nog wel eens bezig met Vaya, die ook met haar mee is gegaan naar haar examen.

Ben Boske (Instructeur)

Ben woont op het terrein samen met zijn hond Bram die je regelmatig voorbij ziet komen!
Ben geeft met name ’s avonds en op zondag lessen. Verder werkt Ben ook nog als vrachtwagenchauffeur en is hij dus regelmatig op pad!

Paula Kraakman (algemeen medewerkster)

Paula zul je als je op de manege komt al snel herkennen! Zij werkt achter de bar en moet veel vragen kunnen beantwoorden. Gelukkig is Paula erg behulpzaam en weet ze veel! Ze werkt dan ondertussen ook al best wat jaren bij ons en heeft ook al veel gezien en meegemaakt.

Nathalie Riepen (Algemeen medewerkster)

Ook Nathalie kun je achter de bar vinden. Ook zij werkt hier al een lange tijd en weet veel over niet alleen de manege maar ook de padel! Bij evenementen van zowel manege als padel zal je Nathalie dan ook vaak zien.

Madison van Gelder (Algemeen medewerkster)

Van jongs af aan is Madison al bij ons op stal te vinden! Zij was de eigenaresse van Keessie, die ook nog een tijd bij ons in de lessen heeft gelopen.
Ondertussen staat Madison zaterdagochtend en regelmatig tijdens evenementen achter de bar.

Maarten Pruijssers (Stal medewerker)

Maarten kent ondertussen bijna iedereen wel. Doordeweeks (en soms ook in het weekend) werkt Maarten ‘s ochtends op stal. Maarten rijdt zelf ook al jaren paard en doet soms zelfs ook een potje padel!

Miriam van der Laan (Instructrice, Administratief medewerkster)

Miriam is de oprichter van ons mooie bedrijf!
Samen met haar man Freek heeft zij in 1982 het bedrijf overgenomen en laten uitgroeien tot wat het ongeveer nu is.
Sinds flink wat jaar geleden is het bedrijf overgenomen door Karst en Vincent, maar Miriam doet nog steeds erg veel achter de schermen. Ook geeft zij nog graag les aan pensionklanten en ook aan onze eigen medewerkers!

Naast de bovenstaande vaste mensen beschikken wij ook over een team met fijne vrijwilligers die vooral in het weekend een handje helpen. Zo fijn!